HALKAPINAR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET VARDAR’IN ÖZGEÇMİŞİ

Mehmet VARDAR

15.10.1984 tarihinde Halkapınar İlçesi Karayusuflu mahallesinde doğdu İlköğretim ve Lise Eğitimini Halkapınar'da tamamladı. Vatani görevini yaptıktan sonra 2000 yılında Ereğli ilçesinde kerestecilik yaparak iş hayatına atılmış; Vardarlar gurup olarak aile şirketi kurmuş pazarlama ve satış faaliyetlerine Ereğli'de başlayıp Antalya, Karaman, Niğde Aksaray illerin dede devam etmektedir. Ticari faaliyetler yanı sıra tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde bulunmaktadır.
8 yıldır Ereğli Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan Mehmet VARDAR Canan hanımefendi ile evli olup 2 kız 1 erkek evlat babasıdır.
31.04.2024 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde Mehmet VARDAR Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı olarak girdiği seçimlerde vatandaşlarımızın teveccühü ile Halkapınar Belediye Başkanı seçilmiş 03.04.2024 tarihi itibariyle resmen göreve başlamıştır.